Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев пуска нова заповед, съгласно която

...
 Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев пуска нова заповед, съгласно която
Коментари Харесай

Областните градове под ключ от петък до понеделник

 

Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев пуска нова заповед, според която няма да се разрешава напускането на регионалните градове от Разпети петък до понеделник. Това заяви в Банско министър председателят Бойко Борисов.

" На Разпети петък не работят. Не могат да напущат регионалните градове ", аргументира решението за стягането на пропускателния режим Борисов. Пазарите ще работят и на следващия ден, а по-късно ще отворят чак в понеделник след Великден. " Разпоредих на министъра да отпуснем и четвъртък, по тази причина за три дни ще устоят. Ще изсъхне ли за нощ лукът? Всеки взел по една връзка и вика - изсъхна ми лукът ", възмути се Борисов.

Убеден съм, че до няколко месеца ще има и ваксини, ще се намерят медикаменти. Спасихме ви от мигрантската рецесия, желаеме да запазим българите живи и здрави.

Всеки различен, който си разрешава да бърбори други неща, аз ще направя колкото и да ни ненавиждат за това. Всички бизнеси, които могат производствата им да работят, ще работят. Тези, които не може, ще ги компенсираме и ще им оказваме помощ, означи Борисов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР